Egyéb kategória

Faragó Maja Budapest

Faragó Majának hívnak, 18 éves vagyok. Nemrég költöztem fel egyedül Budapestre, előtte a családommal éltem Pomázon. Idén fogok érettségizni ha minden jól megy. Jelenleg egy tenisz klubban dolgozom hétvégén pultosként. Késōbb szeretnék saját vállalkozást indítani a szépségiparban.

Az iskola elvégzése után fodrászatot és sminkelést szeretnék tanulni, de érdekel a sminktetoválás is. Szabadidőmben szívesen vagyok a barátaimmal, érdekelnek a művészetek, szívesen írok verseket is.

Szeretnék saját magam legtökéletesebb verziója lenni és mindent kihozni magamból amit tudok, ezt értem a lelki egészségemre és a külsőmre is.

Szeretném fejleszteni magamat, a gondolkodásomat , a viselkedésemet. Van egy elképzelt ideál a fejemben magamról amit szeretnék megvalósítani.

Amikor lesz rá lehetőségem és megfelelő hátterem, szeretnék gyereket vállalni még fiatalon, ahogy az én anyukám is tette, szeretném egy egészséges családban nevelni a gyermekem, úgy hogy semmiben ne szenvedjen hiányt. Ha ezek mind meglesznek, azt hiszem, akkor lesz teljes és beteljesedett az életem.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.